UEFA Europa League finale 2018

UEFA Europa League finale 2018

VIP-kaarten UEFA Europa League finale 2018

Beleef de 47e UEFA Europa League finale op 16 mei 2018 in het Parc Olympique Lyonnais in Lyon / Frankrijk, met exclusieve VIP-kaarten, business seats en uitstekende VIP Hospitality. UEFA Europa League finale 2018

UEFA Europa League finale 2018

Het stadion

De unieke atmosfeer in het met 59.286 plaatsen uitverkochte Parc Olympique Lyonnais maakt het event bovendien tot een overweldigende gebeurtenis. De business seats en logeplaatsen bieden bovendien het ideale platform voor een exclusieve VIP-belevenis. De beste plaatsen in een buitengewone ambiance van het Parc Olympique Lyonnais helpen u, zakelijke contacten te onderhouden, nieuwe partnerschappen aan te gaan, of in privésfeer van het spektakel te genieten.

UEFA Europa League finale 2018

VIP Hospitality packages

Voor de UEFA Europa League finale 2018 in het Parc Olympique Lyonnais, staan voor u PLATINUM- alsmede GOLD-packages ter beschikking, hiermee krijgt u de beschikking over de onderstaande diensten:

  • toegang tot de VIP-zones vanaf 3 uur voor de aftrap tot 90 minuten na het eindsignaal
  • drankkeuze inclusief bier, wijn en alcoholvrije dranken voor en na de wedstrijd
  • Internationaal buffet voor en na de wedstrijd aan een gereserveerde tafel
  • tv-feed voor en na de wedstrijd
  • officieel finaleprogramma voor elke gast

UEFA Europa League finale 2018

Reserveringsaanvraag

Graag ontvangen wij uw reserveringsaanvragen voor VIP-kaarten voor de Champions League finale 2018 ter bemiddeling en maken voor u een vrijblijvende aanbieding:

Bedrijfsnaam

Aanhef

Achternaam (verplicht veld)

Voornaam (verplicht veld)

Uw telefoonnummer voor vragen (verplicht veld)

Uw e-mailadres (verplicht veld)

Uw adres (verplicht veld)

Postcode en woonplaats (verplicht veld)

Gewenste categorie (verplicht veld)

Aantal kaarten

Opmerkingen

UEFA Europa League finale 2018

Informatie over de UEFA Europa League

De UEFA Europa League is na de UEFA Champions League het op een na belangrijkste door de UEFA georganiseerde voetbal Europacuptoernooi voor clubteams.

UEFA Europa League finale 2018

Ze werd in 1971 onder de naam UEFA Cup tot Duitse UEFA-beker, als derde Europabekertoernooi (EC3) opgericht en in 1999/2000 met de opgeheven Europacup van de bekerwinnaar geïntegreerd.

UEFA Europa League finale 2018

Haar huidige naam kreeg ze na het seizoen 2008/09. Het toernooi omvat in zijn huidige vorm een uit drie ronden bestaande kwalificatiefase, een play-off-ronde en het hoofdtoernooi, dat uit een groepenfase en vijf hierop aansluitende knock-out-ronden bestaat.

UEFA Europa League finale 2018

De winnaar van het toernooi speelt sinds 2000 tegen de winnaar van de UEFA Champions League om de UEFA Super Cup en ontvangt sinds het seizoen 2015/15 een startplaats in de UEFA Champions League van het volgende seizoen. Bron: Wikipedia

Dit is mogelijk ook interessant voor u:

UEFA Champions League Finale 2018